Άγιο είχε ο κάμεραμαν στο BTCC [video]

Άγιο είχε ο κάμεραμαν στο BTCC [video]

Ένα ατύχημα στην εκκίνηση πήρε ξαφνικά άσχημη τροπή και ένας κάμεραμαν γλίτωσε από θαύμα.

Ένας εικονολήπτης του ITV που αναμεταδίδει ζωντανά τους αγώνες του Βρετανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού κινδύνεψε σοβαρά στον χθεσινό αγώνα του θεσμού στην πίστα Snetterton.

Μια σύγκρουση στην ουρά του grid έστειλε το Chevrolet Cruze του Hunter Abbott σε μια πτήση εκτός πίστας, κάνοντας τούμπες στον αέρα. Το αυτοκίνητο κατέληξε πάνω στην σκαλωσιά που είχε στηθεί για το κάμεραμαν, την οποία φυσικά και γκρέμισε.

Όλα ξεκίνησαν από ένα τζαρτζάρισμα του Mark Howard με Volkswagen CC και του Alex Martin με Ford Focus. To Focus γύρισε κάθετα στην ευθεία, χτύπησε στον τοίχο και συνέχισε να κινείται με την όπισθεν, με το VW του Howard κολλημένο πάνω του. Ο Abbott, ο οποίος ερχόταν από πίσω με φόρα, τραβήχτηκε αριστερά αλλά δεν είχε και πολύ χώρο. Τα κολλημένα μετά την σύγκρουση αυτοκίνητα των Howard και Martin πήγαιναν προς το μέρος του ακυβέρνητα. Το Cruze ακούμπησε στο πλαινό του VW CC και σηκώθηκε στους δύο τροχούς, βγήκε στο γρασίδι και απογειώθηκε κάνοντας τούμπες. Σε εκείνη την φάση δέχτηκε ένα ακόμη χτύπημα από το Audi του Ollie Jackson.

Ο κάμεραμαν, το όνομα του οποίου είναι Phil White, έπεσε από ύψος 4 σχεδόν μέτρων. Το ευτύχημα είναι ότι η μπαριέρα, αν και χαμηλή, κατάφερε να ανακόψει την πορεία του ιπτάμενου Cruze. Έτσι δεν προσγειώθηκε ολόκληρο πάνω στην πλατφόρμα του κάμεραμαν, παρά μόνο την γκρέμισε. Ο Phil White λέγεται ότι είχε τις αισθήσεις του όταν τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube