Video: O Hamilton προπονείται με buggy στην άμμο

Video: O Hamilton προπονείται με buggy στην άμμο

Δεν πάει για Rally Dakar. Ο Lewis Hamilton έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο το διασκεδάζει, λίγο πριν την αυλαία της σεζόν στο GP του Abu Dhabi.

Ο Lewis Hamilton έφτασε πέρσι στο Abu Dhabi με το άγχος του μεγάλου τελικού, καθώς η μάχη του τίτλου κόντρα στον team mate του Nico Rosberg ήταν ακόμη ανοικτή. Φέτος, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών από το αμερικανικό GP, το διασκεδάζει.

Ο  Nico Rosberg έχει κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες, αφήνοντάς τον στην δεύτερη θέση. Ο Hamilton θέλει να κερδίσει στα Εμιράτα, για να κλείσει την χρονιά με στιλ πρωταθλητή. Και να πάρει φόρα για του χρόνου, οπότε θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Λίγο πριν πιάσει δουλειά, ο Hamilton συναντήθηκε με ένα γκρουπ εργαζομένων της PETRONAS, της εταιρείας πετρελαιοειδών που είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που στόχο είχε ο πρωταθλητής να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνέβαλαν στην φετινή επιτυχία. Μετά την τυπική ομιλία, έγινε ένας διαγωνισμός από τον οποίο προέκυψαν οκτώ νικητές που συνόδευσαν τον Hamilton σε ένα ταξίδι μακριά από την  πόλη, στην έρημο. Το δώρο τους ήταν μια προπόνηση με buggy στην άμμο, παρέα με τον πρωταθλητή που έδειξε να διασκεδάζει τις πλαγιολισθήσεις, τα άλματα και γενικότερα την οδήγηση σε αυτό το τόσο διαφορετικό τερέν από εκείνο της… δουλειάς του.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube