Vettel: Δικό μου λάθος 100% η έξοδος στο Μεξικό

Vettel: Δικό μου λάθος 100% η έξοδος στο Μεξικό

Ο οδηγός της Ferrari παραδέχεται πως υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του στο σημείο της εξόδου που είχε στις μπαριέρες

Ο αγώνας στο Μεξικό είναι ένας αγώνας που η Ferrari θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα, αφού είδε και τα δύο της μονοθέσια να εγκαταλείπουν. 

O Räikkönen  μετά από μια επαφή με τον Bottas εγκατέλειψε με πρόβλημα στην ανάρτηση, την ώρα που ο Vettel που ξεκινούσε 3ος είχε μια επαφή με τον Ricciardo που τον οδήγησε στα πιτ με σκασμένο λάστιχο με αποτέλεσμα να χάσει πολλές θέσεις. 

Στη συνέχεια ο Γερμανός προσπάθησε να ανακτήσει θέσεις αλλά στην προσπάθειά του αυτή έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καταλήξει στις προστατευτικές μπαριέρες και από εκεί στην εγκατάλειψη.

Σχολιάζοντας τα δυο αυτά συμβάντα, ο Vettel για το μεν πρώτο είπε πως ήταν μια καθαρά αγωνιστική μάχη για το αποτέλεσμα της οποίας ουδείς ευθύνεται, ενώ για την έξοδό του πήρε πάνω του όλη την ευθύνη. 

Συγκεκριμένα είπε πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το μονοθέσιο, πήγαινα με την ίδια ταχύτητα και ξαφνικά έχασα τον έλεγχο για 2η φορά με τον ίδιο τρόπο. Ήταν λάθος μου παραδέχτηκε ο Γερμανός, διότι ήξερα πως στο συγκεκριμένο σημείο γλιστρούσε, όμως ζήτησα το κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να καταλήξω εκτός πίστας. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube