Τιμωρήθηκαν οι Perez και Chilton για τα ατυχήματα στο GP Καναδά [video]

Τιμωρήθηκαν οι Perez και Chilton για τα ατυχήματα στο GP Καναδά [video]

Ποινές επιβλήθηκαν στους Segio Perez και Max Chilton για τα ατυχήματα που προκάλεσαν στο Grand Prix του Καναδά.

Μετά το τέλος του Grand Prix Καναδά οι αγωνοδίκες εξέτασαν τα video με τα ατυχήματα και θεώρησαν υπεύθυνο τον Sergio Perez (Force India) για την σύγκρουσή του με τον Felippe Massa (Williams), και τον Max Chilton για την σύγκρουση με τον team mate του στην Marussia, Jules Bianchi.

Έτσι ο Μεξικανός οδηγός θα χάσει πέντε θέσεις στην εκκίνηση του επόμενου Grand Prix και ο Chilton τρεις. Υπενθυμίζουμε ότι επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος είναι στην Αυστρία.

Την ευθύνη στον Perez έριξε και ο Massa με δηλώσεις του αμέσως μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε.

«Του μίλησα στο ιατρικό κέντρο. Ήμουν απογοητευμένος μαζί του. Του είπα ότι πρέπει να μάθει. Είχα ένα τρομερό ατύχημα, πίστευα πως θα τραυματιζόμουν και του ζήτησα να έρθει στη θέση μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι αντίστοιχο. Δεν είπε τίποτα, απλώς γύρισε κι έφυγε. Ελπίζω να μάθει από αυτό. Αν υπήρχε άλλο μονοθέσιο μπροστά θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρό το ατύχημα. Είναι επικίνδυνο αυτό που έκανε και η ποινή πέντε θέσεων για μένα δεν αρκεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει πάνω στον Vettel και να προκληθεί σοβαρότερο ατύχημα» τόνισε ο Βραζιλιάνος οδηγός της Williams.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube