Θέλει νίκη στο Abu Dhabi ο Rosberg

Θέλει νίκη στο Abu Dhabi ο Rosberg

Τι δήλωσε ενόψει του τελευταίου κρίσιμου αγώνα της χρονιάς

Μπορεί η τρίτη θέση στο Abu Dhabi να του εξασφαλίζει τον πολυπόθητο παγκόσμιο τίτλο, όμως ο Nico Rosberg θέλει να συνδυάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με νίκη στον τελευταίο αγώνα.
 
Τουλάχιστον αυτό δηλώνει τονίζοντας πως μετά από μια εβδομάδα χαλάρωσης με την οικογένειά του, αισθάνεται πως βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση και πως είναι έτοιμος να χειριστεί τον αγώνα στο Abu Dhabi όπως κανέναν άλλον.
 
Ωστόσο, νίκη θέλει και ο Hamilton ο οποίος θα ποντάρει ταυτόχρονα και σε κάποια ατυχία του Γερμανού για να στεφθεί αυτός παγκόσμιος πρωταθλητής. Και όσοι ξέρουν τον Βρετανό, γνωρίζουν πως δεν θα καταθέσει τα όπλα και πως θα παλέψει μέχρι και την τελευταία στροφή του αγώνα (αν είναι μέσα στο παιχνίδι) για να πάρει τον τίτλο από το χέρια του ομόσταυλου του στη Mercedes. 
 
Eτσι, οι δηλώσεις του Rosberg, επί της ουσίας μόνον... εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον έχουν, αφού είναι παραπάνω από βέβαιο πως ο Γερμανός θα αποφύγει να εμπλακεί σε μάχες για την πρωτιά και θα προτιμήσει τη σιγουριά του βάθρου που θα του εξασφαλίσει και τον τίτλο.
Από την άλλη, σε έναν αγώνα και μάλιστα αγώνα Formula1 ουδείς μπορεί να προβλέψει τι ακριβώς θα γίνει και κυρίως να σχεδιάσει, αφού το αναπάντεχο καραδοκεί και σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση. 
Ετσι ο μεν Rosberg μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει, ο δε Hamilton να μην μιλά και να ελπίζει...
 
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο αγώνας στο Abu Dhabi θα έχει ίσως τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και εξαιρετικό ενδιαφέρον...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube