Ross Brawn: O Schumi έχει ελπίδες να ανακάμψει

Ross Brawn: O Schumi έχει ελπίδες να ανακάμψει

Τί αποκαλύπτει για την κατάσταση της υγείας του Schumacher

Είναι γνωστή η σχέση που συνδέει τον Ross Brawn με τον Michael Schumacher. Οι δύο τους πέρασαν από το στάδιο των στενών συνεργατών και στην πορεία της συνεργασίας τους συνδέθηκαν με μια πολύ δυνατή φιλία.
 
Ο Βρετανός για πολλούς είναι ο μέντορας του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ο άνθρωπος που τον οδήγησε στην κορυφή του σπορ. 
Ο Brawn είναι από την αρχή της περιπέτειας του Schumi στο πλευρό της οικογένειας και παρακολουθεί από πολύ κοντά την εξέλιξη της υγείας του Michael ο οποίος δίνει μια απίστευτη μάχη ζωής από την ημέρα που τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι στις γαλλικές Αλπεις, τον Δεκέμβριο του 2013.
 
Ο Βρετανός επισκέπτεται πολύ τακτικά το σπίτι του Schumi στη Γενεύη, εκεί όπου ο Γερμανός έχει μεταφερθεί μετά τη νοσηλεία του στα νοσοκομεία και δίνει τη μάχη της αποκατάστασης. Μιλά με τη σύζυγό του Κορίνα και με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.
 
Σε μια συνέντευξή του στη Mirror o Brawn τόνισε πως η κατάσταση του Michael βελτιώνεται αργά μεν αλλά σταθερά και πως έτσι όπως ο ίδιος αντιλαμβάνεται από τις πληροφορίες που αντλεί, αλλά και από την επαφή που έχει με τον Schumi και τους οικείους του, οι ελπίδες για ανάκαμψη δεν έχουν χαθεί.
 
«Πηγαίνω πολλές φορές στη Γενεύη και μιλάω και στο τηλέφωνο με την Κορίνα» είπε ο Brawn. «Δεν θέλω να τους γίνομαι φορτικός με τη συνεχή παρουσία μου, όμως κρατώ μια... χρυσή τομή στην επικοινωνία μας και μαθαίνω όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του Michael», είπε στη βρετανική Mirror, προσθέτοντας πως όλοι προσευχόμαστε καθημερινά για τον Michael. 
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube