Red Bull: Με Ricciardo και Verstappen θα πάμε και πέρα από το 2017

Red Bull: Με Ricciardo και Verstappen θα πάμε και πέρα από το 2017

Τι αποκαλύπτει o Horner για την απομάκρυνση του Kvyat από την ομάδα - Ποιος ο ρόλος του Dietrich Mateschitz

Όχι μόνον θα παραμείνουν στη Red Bull οι Ricciardo και Verstappen την επόμενη σεζόν αλλά με το συγκεκριμένο οδηγικό δίδυμο η ομάδα πιστεύει ότι θα πάει και πέρα από το 2017. 

Αυτό αποκάλυψε ο Christian Horner σε συνέντευξή του, βάζοντας τέλος στη φημολογία που ήθελε τον Ricciardo να φλερτάρει με τη Ferrari. Eπιπλέον αποκάλυψε πως το συμβάν με τον Kvyat στη Σότσι ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι στη Red Bull με τον Ρώσο και επίσπευσε τις αλλαγές, οι οποίες (όπως άφησε να εννοηθεί) ήταν ήδη δρομολογημένες. 

Το πρόβλημα με τον Kvyat λύθηκε με προσωπική παρέμβαση του Dietrich Mateschitz αμέσως μετά τα όσα έγιναν στη Ρωσία και με δεδομένο ότι -όπως χαρακτηριστικά είπε - ο Kvyat “πάλευε με το μονοθέσιο σε σχέση με τον Ricciardo”.

Θέλοντας να… χρυσώσει το χάπι της μετακίνησης του Ρώσου ο Horner είπε πως το κάναμε για να τον αποφορτίσουμε από την πίεση που εμφανώς αισθανόταν και γι’ αυτό το λόγο τον επαναφέραμε σε πιο… οικείο περιβάλλον. Σαφώς, κατέληξε, τον αξιολογούμε σαν ένα οδηγικό ταλέντο, διαφορετικά δεν είχαμε λόγο να συνεχίσουμε τη συνεργασία μαζί του. 

Απαντώντας στις φήμες που θέλουν τον Ricciardo να φλερτάρει με τη Ferrari, είπε πως όσοι τα λένε αυτά δεν γνωρίζουν το συμβόλαιό του και έδωσε την είδηση πως η RBR θα πάει με το συγκεκριμένο οδηγικό δίδυμο και πέρα από το 2017. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube