Red Bull – Honda: Τώρα είναι αργά

Red Bull – Honda: Τώρα είναι αργά

Πλέον είναι χρονικά ανέφικτο να επιτευχθεί μια συμφωνία μεταξύ Honda και Red Bull για προμήθεια κινητήρων το 2016.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Honda, Yasuhisa Arai, υποστηρίζει ότι είναι πλέον πολύ αργά για να επιτευχθεί μια συμφωνία με την Red Bull για την προμήθεια κινητήρων το 2016, σε περίπτωση που αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις της αυστριακής ομάδας με την Renault.

Ένα ακόμη επεισόδιο προστίθεται στο σίριαλ της υπόθεσης κινητήρα για την Red Bull. Παρότι η αυστριακή ομάδα δήλωσε ότι θα είναι οπωσδήποτε στο grid το 2016, τίποτα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ως προς τον κινητήρα που θα χρησιμοποιήσει.  Από την στιγμή που ανακοίνωσε το διαζύγιό της με την Renault, η Red Bull είχε διαπραγματεύσεις αρχικά με την Mercedes και έπειτα με την Ferrari. Οι οποίες για διάφορους λόγους δεν καρποφόρησαν. Τελευταίο η αυστριακή ομάδα έπαιξε το χαρτί της Honda η οποία ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί με την αυστριακή ομάδα, όμως ο Ron Dennis έβαλε βέτο. Και πλέον ο χρόνος έχει περάσει σε βαθμό που ακόμη και επιτυγχάνονταν μια συμφωνία, το ιαπωνικό εργοστάσιο δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει την Red Bull.

«Είχαμε και έχουμε την προσοχή μας στραμμένη κυρίως πάνω στην McLaren, όλες μας τις δυνάμεις. Τώρα είναι αργά για μια δεύτερη ομάδα. Ακόμη και αν είχαμε συμφωνία, δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε», δήλωσε ο Arai.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube