Προβληματίζει τη Mercedes η σχέση Hamilton - Rosberg

Προβληματίζει τη Mercedes η σχέση Hamilton - Rosberg

Τι δηλώνει ο Toto Wolff και πού διαφωνεί με τον Lauda

 
Με δύο οδηγούς ισάξιους και με το κλίμα ανάμεσά τους να μην είναι και το καλύτερο δυνατό, η Mercedes δικαιολογείται να ανησυχεί για το τι θα γίνει το 2016 και για το πως θα εξελιχθεί η μεταξύ τους κόντρα.
 
Και αυτό, γιατί όπως δήλωσε και ο διευθυντής της ομάδας Toto Wolff, στη Mercedes δεν μπορούν να κάνουν αυτού που γίνεται σε άλλες ομάδες, να καθορίσουν δηλαδή από την αρχή ποιος είναι ο πρώτος και ποιος ο δεύτερος οδηγός. 
Αυτό ακριβώς ο Wolff το χαρακτήρισε σαν αγωνιστικό μειονέκτημα σε δηλώσεις του σε γερμανική εφημερίδα, τονίζοντας πως μπορεί κάλλιστα η Ferrari για παράδειγμα να το εκμεταλλευτεί, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι «κόκκινοι» έχοντας σαφώς τον Vettel σαν πρώτο όνομα, μπορούν να φτιάξουν άλλου είδους στρατηγικές μέσα σε έναν αγώνα.
 
Με την άποψη του Wolff φαίνεται να διαφωνεί ο Lauda ο οποίος βλέπει θετικά στοιχεία για την ομάδα στον έντονο ανταγωνισμό ανάμεσα στους δύο οδηγούς, τονίζοντας μάλιστα πως ο Rosberg τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ακόμη πιο γρήγορος. Προέβλεψε μάλιστα πως η «μάχη» ανάμεσα στους δύο μόνον θετικά μπορεί να φέρει στη Mercedes, αφού όπως είπε «δύο κορυφαίοι οδηγοί, μόνον καλό μπορούν να κάνουν στην ομάδα».
 
Μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα δικαιωθεί με τον Wolff να αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο παράμβασης στη διαμάχη των δύο οδηγών λέγοντας πως όσο αυτή δεν κάνει κακό στην ομάδα δεν υπάρχει λόγος να παρέμβω... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube