Ούτε στην Κίνα θα τρέξει ο Wehrlein

Ούτε στην Κίνα θα τρέξει ο Wehrlein

Θα αντικατασταθεί από τον Antonio Giovinazzi

Αρχικά είχε δηλώσει πως θα είναι έτοιμος στη Μελβούρνη αλλά τελικά δήλωσε ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και έτσι τη θέση του πήρε ο Antonio Giovinazzi.
 
Ο λόγος για τον Pascal Wehrlein της Sauber, ο οποίος τώρα δηλώνει επίσης ανέτοιμος για τον αγώνα της Κίνας με αποτέλεσμα τη θέση του στο μονοθέσιο της Sauber να παίρνει για μια ακόμη φορά ο Αntonio Giovinazzi.
 
Ο Γερμανός σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την εξέλιξη αυτή δήλωσε πως γι' αυτόν το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσει να γυμνάζεται σκληρά έτσι ώστε να αποκτήσει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός πλήρους αγωνιστικού τριημέρου. 
Ελπίζω-κατέληξε- ότι αυτό μπορεί να έχει γίνει μέχρι τον αγώνα στο Μπαχρέιν, αλλά, αν όχι, τότε θα πάρω όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι τη Ρωσία, για να βεβαιωθώ ότι είμαι απόλυτα έτοιμος.
 
Από την πλευρά της Sauber η επικαφαλής της ομάδας Monisha Kaltenborn εξήρε τη στάση του 22χρονου Γερμανού λέγοντας ότι χρειάζεται πολύ θάρρος για να παραδεχτείς αυτό που ο Wehrlein ομολόγησε.
Δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο με ισχυρή προσωπικότητα συμπλήρωσε, και επίσης με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ομάδα. Αυτό, κατέληξε, ας το σκεφτούν όσοι σπευδουν να τον κατηγορήσουν για τη στάση του. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube