Οι φαν του Schumacher «δεν θα έχουν πλέον καλά νέα»

Οι φαν του Schumacher «δεν θα έχουν πλέον καλά νέα»

Ο πρώην γιατρός της F1, Gary Hartstein, προειδοποιεί ότι είναι πιθανό να μην ξαναέχουμε καλά νέα για την υγεία του Michael Schumacher

Ο θρύλος της Formula 1 υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό ενώ έκανε σκι στη Γαλλία, στις 29 Δεκεμβρίου 2013, κι ενώ σε κάποια φάση φαινόταν ότι θα είχαμε καλά νέα για την έξοδό του από το κώμα, δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση δύο μήνες τώρα.

Ο Gary Hartstein λέει ότι οι φαν του Schumi δεν πρέπει να βαυκαλίζονται σχετικά με τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

«Φοβάμαι, ή μάλλον είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι δεν θα έχουμε ποτέ πλέον καλά νέα για τον Michael», δήλωσε στην εφημερίδα The Telegraph. «Σε αυτή τη φάση, μάλλον θα τρόμαζα αν έβλεπα ότι η οικογένεια έβγαλε ανακοίνωση Τύπου.

«Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα πιθανό λόγο για τον οποίο ο περίγυρος του Michael –που ευνόητα προστατεύει την ιδιωτική ζωή του– δεν θα πληροφορούσε τους φαν του ότι συνέβη κάτι πραγματικά καλό». 

Την ίδια γνώμη με τον Dr. Hartstein έχει και ο έγκυρος συντάκτης F1, Roger Benoit, που θεωρεί ενδεικτική τη σιωπή από το Νοσοκομείο της Grenoble, όπου βρισκεται ο Schumacher.

«Σιγά-σιγά, όλοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν σοβαρά», λέει. «Η Grenoble και η οικογένεια τηρούν άκρα σιωπή εδώ και εβδομάδες. Γιατί;»

Το τελευταίο ανακοινωθέν από τη μάνατζερ του Schumi, Sabine Kehm, εκδόθηκε στις 4 Απριλίου. Έγραφε: «Ο Michael σημειώνει πρόοδο στην πορεία του. Έχει στιγμές συνείδησης και εγρήγορσης. Είμαστε στο πλευρό του στη μακρά και δύσκολη πάλη του, μαζί με την ομάδα του νοσοκομείου της Grenoble, και παραμένουμε σίγουροι».

Έχουν περάσει 18 εβδομάδες από τότε που οι γιατροί άρχισαν να τον ξυπνούν σταδιακά από το τεχνητό κώμα.

Η έρευνα για το ατύχημά του ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο και οι γαλλικές Αρχές απέκλεισαν τυχόν εγκληματική ενέργεια.

Η σύζυγος του Schumacher, Corinna, και τα παιδιά του, Gina Marie (16 ετών) και Mick (14 ετών), παραμένουν δίπλα στο προσκέφαλό του.

[Πηγή: Eurosport]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube