Οι οδηγοί της McLaren στο podium

Οι οδηγοί της McLaren στο podium

Οι Button και Alonso χαμογελαστοί στο βάθρο του Grand Prix Βραζιλίας.

Οι πιλότοι της McLaren ανέβηκαν στο podium του GP Βραζιλίας παρά τα άλυτα προβλήματα του μονοθεσίου. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Κατά μία έννοια.

Όχι, δεν τρελαθήκαμε. Ούτε στην McLaren τα έχουν χάσει. Απλώς ο Button και ο Alonso είναι ακομπλεξάριστοι, έχουν αίσθηση του χιούμορ και... τρολάρουν τους εαυτούς τους. Οι δύο οδηγοί ανέβηκαν στο βάθρο στο Interlagos και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί, με υψωμένες γροθιές. Ποστάροντας την συγκεκριμένη φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της στο Twiter η McLaren και οι οδηγοί δηλώνουν την πίστη τους στις δυνατότητες της ομάδας. Ευχαριστούν τους οπαδούς τους για την υποστήριξη και δεσμεύονται ότι σύντομα θα επιστρέψουν στο βάθρο, αυτή τη φορά στα σοβαρά. Εννοείται ότι η φωτογραφία έχει κάνει θραύση στα social media και λίγες μόνο ώρες από την δημοσίευσή της έχει γίνει viral.

Μετά τις κατατακτήριες δοκιμές πάντως η ατμόσφαιρα δεν ήταν το ίδιο ευχάριστη, αφού ο Button έμεινε εκτός από το Q1 ενώ ο Alonso δεν κατάφερε να κάνει ούτε έναν χρονομετρημένο γύρο πριν εγκαταλείψει από κινητήρα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube