Ο Verstappen έρχεται αντιμέτωπος με… baby δεινόσαυρο [video]

Ο Verstappen έρχεται αντιμέτωπος με… baby δεινόσαυρο [video]

Στο GP της Σιγκαπούρης, ο Max Verstappen πέτυχε μια τεράστια σαύρα να διασχίζει την πίστα και αν κρίνουμε από το μήνυμα που έστειλε στην ομάδα, μάλλον… φοβήθηκε.

Ο Max Verstappen έστειλε ένα αρκετά… πρωτότυπο και μάλλον αγχωμένο μήνυμα στην ομάδα του μέσω του ασυρμάτου, στην 3η περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP της Σιγκαπούρης: «Υπάρχει μια γιγάντια σαύρα στην πίστα. Δεν κάνω πλάκα…»

Η απάντηση της ομάδας ήταν πιο χαλαρή: «Το ξέρουμε Max…». Εντάξει, δεν ήταν και ο Godzilla όπως είπαν κάποιοι τηλεσχολιαστές και άνθρωποι των ομάδων, αστειευόμενοι, αλλά ήταν σεβαστών διαστάσεων. Δεν είμαστε ειδική στις σαύρες, αλλά υπάρχουν κάποια είδη που μπορούν να φτάσουν σε βάρος ακόμη και 90 kg. Πάντως, ακόμη κι αυτή που βλέπουμε στο video θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στο μονοθέσιο αν την είχε πετύχει, ενώ και το θέαμα όπως και να έχει θα ήταν κάπως… σιχαμερό. Και θα ήταν κρίμα και το ζωάκι.

Λίγο αργότερα, στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Verstappen έχασε πάλι την μάχη από τον team mate του, αλλά πήρε ένα καλό με απόλυτα κριτήρια αποτέλεσμα, αφού έφερε την Red Bull στην 4η θέση, μόλις 4 εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Hamilton. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις κατατακτήριες δοκιμές διαβάστε εδώ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube