Ο θείος Bernie καλοβλέπει ένα Grand Prix στους δρόμους του Λονδίνου

Ο θείος Bernie καλοβλέπει ένα Grand Prix στους δρόμους του Λονδίνου

Θα μπορούσε να συγκεντρώσει περισσότερο και καλύτερο κόσμο ακόμη και από το Μονακό, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Formula 1.

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ο Bernie Ecclestone δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και συνεχώς σκέφτεται νέες ιδέες για τη Formula 1.

Έτσι και τώρα, επανάφερε στο προσκήνιο παλαιότερες συζητήσεις για έναν αγώνα Formula 1 στους δρόμους του Λονδίνου. Μάλιστα είπε πως ένας τέτοιος αγώνας θα μπορούσε να συγκεντρώσει σίγουρα πολύ περισσότερο κόσμο ακόμη και από το Grand Prix του Μονακό. 

“Έχουμε έναν αγώνα στο Mονακό και έναν στο Μπακού στο καλαντάρι και αποδεικνύεται πως οι αγώνες που γίνονται σε δημόσιους δρόμους συγκεντρώνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν αντίστοιχο αγώνα στο κέντρο του Λονδίνου. Θα ήταν κάτι το φανταστικό, μολονότι θα πρέπει πρώτα να λύσουμε κάποια τεχνικά προβλήματα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ecclestone είναι πως αν ένας τέτοιος αγώνας έμπαινε στο καλαντάρι θα έπρε να να βγει κάποιος άλλος διότι στο σύνολό τους οι αγώνες θα ήταν πάρα πολλοί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube