O Perez, η Ferrari και η μπύρα Heineken

O Perez, η Ferrari και η μπύρα Heineken

Έτοιμος να πάει σε μεγάλη ομάδα δηλώνει ο Μεξικανός οδηγός

Πώς μπορεί να μπλέξουν αυτά τα τρία; Πρώτα από όλα οι φήμες που καλλιεργούνται από πλευρά του Μεξικανού οδηγού (και όχι μόνο) για επικείμενη μεταγραφή του στη Scuderia. Ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα, αλλά ο πατέρας του είναι αυτός που μιλά πολύ και δίνει τροφή σε δημοσιεύματα.
 
Στη Ferrari από την άλλη ποτέ δεν είπαν ότι δεν θέλουν τον Raikkonen, όμως έχουν πει ότι είναι στο χέρι του Iceman το αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα. Και αυτό σε μια εποχή που ο Kimi τα πάει πολύ καλύτερα από τον Vettel... 
 
O ίδιος ο Sergio δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της F1 πως «έχω βελτιωθεί πολύ ως οδηγός από τότε που μπήκα στη Formula1 και ελπίζω ότι μία μέρα θα μπορέσω να πάρω ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στα χέρια μου για να δείξω τι μπορώ να κάνω».
 
Όμως, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, δεν αποκλείεται όλη η φασαρία να σχετίζεται με τις φήμες ότι ο ολλανδικός γίγαντας της μπύρας, η Heineken, αναμένεται να ανακοινώσει μια σημαντική χορηγία με ομάδα της F1 εντός των προσεχών ημερών. Η Force India δεν είναι άσχετη με αυτά αφού το 42% της αυτοκρατορίας των ποτών του Vijay Mallya ανήκει στην Heineken, με μερίδιο του Mallya να είναι 32%.
 
Η Heineken δήλωσε πρόσφατα ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στο «έπος Mallya», εν μέσω της κατάρρευσης της αεροπορικής εταιρείας Kingfisher και των νομικών προβλημάτων του αφεντικού της. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube