Ο Massa τρολάρει το σύστημα Halo της Ferrari

Ο Massa τρολάρει το σύστημα Halo της Ferrari

Ο Felipe Massa έδειξε ότι διαθέτει πολύ χιούμορ. Δείτε με τι παρομοιάζει ο Βραζιλιάνος οδηγός το νέο σύστημα ασφαλείας που θα υιοθετηθεί στα μονοθέσια της Formula 1 από το 2017.

Η συμφωνία για καθιέρωση του Halo από το 2017 επήλθε στο περιθώριο του Grand Prix του Μονακό. Στη διάρκεια συνάντησης της ομάδας εργασίας τεχνικών κανονισμών της Formula 1 που έγινε πριν τον αγώνα, με το σύστημα της Ferrari να προκρίνετε έναντι του Aeroscreen που είχε καταθέσει ως σχέδιο η Red Bull.

Παρά το γεγονός ότι το σχέδιο της Red Bull για το Aeroscreen είχε εισπράξει θετικά σχόλια, κέρδισε το Halo διότι είχε δοκιμαστεί εκτενέστερα. Μάλιστα ο κίνδυνος απρόβλεπτων τεχνικών ζητημάτων που θα μπορούσαν να προκύψουν ήταν αυτό που έκρινε την καταρχήν απόρριψη του Aeroscreen

Και λέμε καταρχήν, διότι το Aeroscreen θα παραμένει στο τραπέζι ως μια εναλλακτική πρόταση με την Formula 1 να συνεχίζει το πρόγραμμα δοκιμών, έτσι ώστε να μπορεί να προταθεί εκ νέου, αν αποδειχθεί ότι υπερτερεί του Halo, για χρήση το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Με Halo από το 2017 τα μονοθέσια της Formula 1

Μέχρι τότε o Felipe Massa βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να τρολάρει το σύστημα της Ferrari. Ψάχνοντας να βρει τι του θυμίζει κατέληξε πως μοιάζει με... σαγιονάρα. Ανέβασε λοιπόν μια χαρακτηριστική φωτογραφία στα social media συνοδευόμενη από το σχόλιο «Αυτή η λύση θα φέρει περισσότερη ασφάλεια διατηρώντας την παράδοση του ανοιχτού κόκπιτ».
 
 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube