O Hamilton φωτογράφος!

O Hamilton φωτογράφος!

«Κύριε, μας παίρνετε μια φωτογραφία;», ζήτησε από τον Lewis Hamilton ένα ζευγάρι τουριστών που δεν αναγνώρισε τον πρωταθλητή στο Sydney.

O Lewis Hamilton είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές στον κόσμο.

Ο εν ενεργεία παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 είναι επίσης ένας από τους πλουσιότερους αθλητές στον πλανήτη και λέγεται ότι είναι στα πρόθυρα της υπογραφής ενός νέου συμβολαίου με τη Mercedes, αντί αμοιβής 83 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, ενώ περιφερόταν με πολιτικά στο Σίδνεϊ, λίγες μέρες αφότου κέρδισε το πρώτο GP της χρονιάς στη Μελβούρνη, ένα ζευγάρι τουριστών με μωρό τον σταμάτησε και του ζήτησε να τους πάρει φωτογραφία.   

Ο Hamilton προθυμοποιήθηκε και ετοιμάστηκε να ποζάρει μαζί τους παίρνοντάς τους για φαν, όμως κατάλαβε ότι δεν ήξεραν ποιος είναι και απλά ήθελαν να του δώσουν τη μηχανή τους για να τους απαθανατίσει μπροστά από την πασίγνωστη Όπερα της πόλης.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, ο Hamilton δείχνει να το δέχεται απόλυτα φυσικά και χαλαρά. Αλλά βλέποντάς τον κι εμείς με τριμμένο τζιν, T-shirt, σακάκι και μαύρα γυαλιά, μάλλον δεν απορούμε γιατί δεν τον αναγνώρισαν κάποιοι που προφανώς δεν ενδιαφέρονταν και πολύ για τα μηχανοκίνητα σπορ.

[Πηγή: Daily mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube