Ο Eric Boullier "τα βρόντηξε" από τη Lotus για να πάει στη McLaren

Ο Eric Boullier "τα βρόντηξε" από τη Lotus για να πάει στη McLaren

Mια αναπάντεχη μεταγραφή που ανατρέπει τα δεδομένα

Τελικά ο Ron Dennis έκανε την έκπληξη και φέρνει στη McLaren τον Eric Boullier της Lotus.

Και λέμε "έκανε την έκπληξη" διότι όλοι ήταν σίγουροι (ή σχεδόν σίγουροι) πως στη McLaren θα έβρισκε στέγη και κυριάρχο ρόλο ο Ross Brawn, την ώρα που ο Sam Michael έκανε και αυτός όνειρα, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, για αναβάθμισή του στην ομάδα σε ρόλο επικεφαλής.

Ο Eric Boullier λοιπόν, που όπως όλα δείχνουν θα αντικαταστήσει τον Martin Whitmatsh και θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ήταν από το 2010 στο τιμόνι της Lotus F1 και διακρίθηκε για την επιτυχημένη προσφορά του στην ομάδα.

Ο 40χρονος Γάλλος κουβαλά στις αποσκευές του πολλές περγαμηνές και θεωρείται από πολλούς ένας εκ των κορυφαίων στον τομέα του. Η McLaren "επένδυσε" σε αυτόν ελπίζοντας το 2014 να επιστρέψει στην κορυφή.

Από την άλλη, στη Lotus φαίνεται να πληθαίνουν τα προβλήματα και η αποχώρηση του Boullier θα είναι άλλος ένας πονοκέφαλος για τον Gerard Lopez, την ώρα που η ομάδα θα είναι η μόνη (πάντα λόγω προβλημάτων) που δεν θα πάρει μέρος στις δοκιμές της Jerez στο τέλος του μήνα.

Την ανησυχία τους για τις εξελίξεις δεν κρύβουν και οι Romain Grosjean και Pastor Maldonadο που για το 2014 θα οδηγήσουν τα μονοθέσια της Lotus.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube