Ο Daniel Ricciardo το ‘ριξε στο… oriental πριν το GP του Abu Dhabi! [video]

Ο Daniel Ricciardo το ‘ριξε στο… oriental πριν το GP του Abu Dhabi! [video]

Λίγο πριν την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος Formula 1, ο Daniel Ricciardo συνεχίζει να κλέβει την παράσταση εντός και εκτός πίστας.

O Daniel Ricciardo διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν του στην Formula 1 και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Το κέφι και η όρεξή του είναι αστείρευτη και αυτό φαίνεται τόσο όταν γυρνάει τις πίστες με το μονοθέσιο της Red Bull όσο πολύ περισσότερο με τις άφθονες στιγμές γέλιου που μας έχει χαρίσει φέτος μακριά απ’ αυτές.

Φταίει βέβαια και η ομάδα του, που έχει μετατρέψει τον Αυστραλό σε άνθρωπό των ειδικών αποστολών. Τον προηγούμενο μήνα για παράδειγμα τον στούμπωσαν με ζαχαρωτά, σε έναν άτυπο διαγωνισμό για το τι μπορεί να κάνει στα 1,92’’ που χρειάζονται οι μηχανικοί του για του αλλάξουν τα ελαστικά σε ένα pit stop.

Τώρα, λίγο πριν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο στην πίστα του Abu Dhabi, ανέλαβε να διασκεδάσει την ομάδα της Red Bull δείχνοντας τις ικανότητές του στο… oriental! Όπως φαίνεται και στο video, το λίκνισμά του δεν είναι και για βραβείο, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι παρευρισκόμενοι το διασκέδασαν μέχρι δακρύων!!!

Απολαύστε τον…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube