O Button τα χώνει στη Red Bull για την απομάκρυνση Kvyat

O Button τα χώνει στη Red Bull για την απομάκρυνση Kvyat

Ο Βρετανός μέσω twitter ασκεί σκληρή κριτική στην απόφαση των “ταύρων”

Σκληρή κριτική στην απόφαση της Red Bull να αντικαταστήσει τον Kvyat με τον Verstappen εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο  ρωσικό GP εκφράζει μέσω twitter ο Jenson Button.

Ο Βρετανός φαίνεται πως ουδόλως συμφωνεί με την απόφαση της Red Bull και στην ανάρτησή του τονίζει: “Αλήθεια ένας κακός αγώνας και έριξαν τον Kvyat; Τι απέγινε το βάθρο στον μόλις προηγούμενο αγώνα;”.

Eίναι σαφές ότι ο Button σχολιάζει αυτό που όλοι συζητούν αυτές τις μέρες πίσω από κλειστές πόρτες στην F1. Κι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το πόσο δίκαιη ή άδικη για τον Ρώσο ήταν η απόφαση της Red Bull. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που τολμούν να σχολιάσουν ότι στη Red Bull κάνει ακόμη κουμάντο ο Vettel, αφού αρκούσε το ξέσπασμα του Γερμανού για να πάρει ο Horner την απόφαση… υποβιβασμού του Kvyat. 

Όσο για τον Verstappen, ο Button σε άλλη του ανάρτηση έγραψε πως “σέβομαι το ταλέντο του, αλλά έχει ακόμη χρόνο μπροστά του”

Ένα είναι σαφές: Αυτή η αλλαγή φρουράς θα έχει για καιρό την πρώτη θέση στις ειδήσεις και τι συζητήσεις που αφορούν στη Formula1, την ώρα που πολλοί οδηγοί δεν βλέπουν με καλό μάτι τις πρακτικές τιμωρίας που εφάρμοσε ο Horner. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube