O Bernie Ecclestone υπεραμύνεται του Brexit

O Bernie Ecclestone υπεραμύνεται του Brexit

Η Formula1 δεν έχει να φοβηθεί τίτοτα -Θα εξακολουθήσει να πουλάει σε όλο τον κόσμο

Η Βρετανία προσπαθεί να συνέλθει (;) από το Brexit, με τις δημοσκοπήσεις να ανατρέπονται (σσ: τι πρωτότυπο;) και το λαό να αποφασίσζει με ποσοστό 51,9% να εγκαταλείψει τις αγκάλες της ΕΕ. 

Κόντρα στους διεθνείς αναλυτές που προβλέπουν μια μακρά και δύσκολη περίοδο για το Ηνωμένο Βασίλειο και κόντρα και τις φωνές του πλούσιου City, ένας πολύ γνωστός και πολύ πλούσιος βέβαια, ο Bernie Ecclestone που ήταν από την αρχή υπέρ της… απόσχισης της Βρετανιας από την ΕΕ, δηλώνει ευτυχής. Παράλληλα τονίζει πως το προϊόν που διαχειρίζεται -η Formula1- δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στα μέχρι τώρα ισχύοντα. 

«Νομίζω πως ήταν το καλύτερο», λέει αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και συμπληρώνει: «Θα πρέπει εσύ να κάνεις κουμάντο στον εαυτό σου. Όσο για τη Formula1, δεν υπάρχει φόβος. Αν έχεις κάτι καλό να πουλήσεις στον κόσμο, αυτό θα πετύχει ακόμη και θα το αγοράσουν όλοι, είτε είναι Ευρωπαίοι είτε Κινέζοι είτε Αμερικανοί». 

Στον αντίποδα, ένας άλλος διάσημος Βρετανός του αυτοκινήτου, ο Jeremy Clarkson του Top Gear, ο οποίος είχε από την αρχή ταχθεί κατά του Brexit, τώρα λέει πως ό,τι έγινε έγινε και οι Βρετανοί πρέπει να αφήσουν κατά μέρος την κλάψα και την μεμψιμοιρία και να σηκώσουν τα μανίκια να δουλέψουν για την καινούργια μέρα που ξημέρωσε. 

Μάλιστα, με ανάρτησή του στο twitter χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα σαν «shit shower», που όμως -όπως γράφει-, «πρέπει να το κάνουμε να δουλέψει». 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube