Το μήνυμα του Massa στον Schumacher

Το μήνυμα του Massa στον Schumacher

O πάλαι ποτέ ομόσταυλος του Γερμανού στη Ferrari έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον Michael

Ο F. Massa ήταν για χρόνια ομόσταυλος του Schumi στην "κόκκινη ομάδα".

Ο Βραζιλιάνος που αποχώρησε με το τέλος της σεζόν απο το Μαρανέλο και πλέον ανήκει στην Williams, έχει πολλά να θυμάται από την εποχή της συνεργασίας του με τον Γερμανό, μολονότι ήταν πάντα το Νο2 στην ομάδα.
Ο Massa έτρεξε πρόσφατα σε έναν αγώνα καρτ και είχε στο κράνος του το όνομα του Schumacher σαν μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης στον συναθλητή του, που τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στη Γαλλία στις 29 Δεκεμβρίου.

Αμέσως μετά τον αγώνα αυτόν ο Massa έγραψε το εξής μήνυμα: «Αγαπημένε μου Michael, σπουδαίε φίλε μου, με βοήθησες τόσο πολύ στη διάρκεια της καριέρας μου και προσεύχομαι για σένα κάθε μέρα. Συμμετείχα πρόσφατα σε έναν αγώνα καρτ με το όνομά σου στο κράνος μου και τώρα θέλω να δω πιο δυνατό από ποτέ, όπως πάντα. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά».

Nα θυμίσουμε ότι ο Schumi νοσηλεύεται ακόμη σε καταστολή στο νοσοκομείο της Grenoble, με τους γιατρούς και την οικογένειά του να είναι εξαιρετικά φειδωλοί σε δηλώσεις-ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία της υγείας του, κάτι που αφενός εμπνέει ανησυχία στους φίλους του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και αφ'ετέρου έχει ξεσηκώσει ένα κύμα φημών αλλά και δημοσιευμάτων που ενίοτε αγγίζει και τα όρια της μπουρδολογίας...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube