Με νέο πάτωμα η Williams στην Ουγγαρία

Με νέο πάτωμα η Williams στην Ουγγαρία

Η αλλαγή έχει στόχο να παραμείνει η βρετανική ομάδα εμπρός από τη Force India.

Με σημαντικές αναβαθμίσεις θα εμφανιστεί η Williams στην Ουγγαρία σε μια προσπάθεια να γίνει ανταγωνιστική και να κρατήσει πίσω της τη Force India που έχει αναδειχθεί στο μεγάλο αντίπαλό της .
 
Σε δηλώσεις του ο Pat Symonds, τεχνικός διευθυντής της Williams, τόνισε πως, «τα χαρακτηριστικά της FW38 δεν την ευνοούν στην Ουγγαρία και για το λόγο αυτό πρέπει να αναβαθμιστεί το μονοθέσιο». «Η Force India», είπε, «έκανε βήματα προς τα εμπρός στη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στον τομέα της αεροδυναμικής και εμείς τώρα θα έχουμε ένα νέο πάτωμα στην προσπάθειά μας να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Ελπίζουμε να τους κρατήσουμε πίσω μας», κατέληξε.  
 
Στις δοκιμές στο Silverstone, η Williams είχε επικεντρωθεί τόσο στην αξιολόγηση των αεροδυναμικών εξαρτημάτων όσο και στη διαχείριση των ελαστικών, τομείς στους οποίους κατά γενικη ομολογία υστερούσε. Ωστόσο ο Valtteri Bottas δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα.
 
Η Williams προηγείταια κατά 19 βαθμούς από τη Force India στο πρωτάθλημα και δεν θέλει με τίποτα να χάσει αυτή τη διαφορά για λόγους που είναι και οικονομικοί πέρα από το γόητρο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube