Lauda: O Marchionne αγχώνει τη Ferrari

Lauda: O Marchionne αγχώνει τη Ferrari

Οι πιέσεις του για διακρίσεις οδηγούν σε σπασμωδικές επιλογές και λάθη

Οι κακές επιδόσεις της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές της Βαρκελώνης έγιναν αντικείμενο συζήτησης σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Lauda, ο οποίος μάλιστα έριξε τις ευθύνες στον Sergio Marcionne. 

Όπως υποστήριξε ο Niki Lauda, οι πιέσεις του Marchionne προς τη Ferrari για καλύτερα αποτελέσματα, όπως εκφράζονται δημόσια, αγχώνουν και οδηγούν σε λάθος κινήσεις. «Οσο πιο πολύ πιέζει, τόσο πιο πολλά λάθη κάνουν», σχολίασε και συμπλήρωσε πως όλοι περίμεναν μια καλύτερη εμφάνιση από τα κόκκινα μονοθέσια στη Βαρκελώνη. 

Αντ’ αυτού Vettel και Raikkonen βρέθηκαν πίσω από τις Red Bull του Daniel Ricciardo και του νεοφώτιστου στην ομάδα Max Verstappen που εξέπληξε τους πάντες θετικά με την επίδοσή του. Η αλήθεια είναι πως η Ferrari  απoγοήτευσε τους φίλους της με αυτήν της την επίδοση και όλοι περιμένουν με αγωνία τον αγώνα για να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Πάντως ο Lauda  είπε την άποψή του και έριξε τα βέλη στον τρόπο που ο Sergio Marchionne απαιτεί και ίσως να μην έχει και άδικο.

Τέλος, ερωτηθείς για την pole position του Hamilton, σχολίασε πως δεν ήταν σίγουρος ότι ο Lewis θα ξεπερνούσε την κρίση που τον βασανίζει, αλλά τώρα ύστερα από αυτήν την επίδοση πιστεύει πως είναι έτοιμος να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του για να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τον team-mate του Nico Rosberg που βέβαια -λέμε εμείς- δεν θα παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα… 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube