Και επίσημα εκτός F1 για το 2016 ο Maldonado- Ελπίζει στο 2017

Και επίσημα εκτός F1 για το 2016 ο Maldonado- Ελπίζει στο 2017

Τι δήλωσε ο ίδιος και ο μάνατζέρ του για τα μελλοντικά του σχέδια

Ο Pastor Maldonado, ο οδηγός από τη Βενεζουέλα, δεν θα βρίσκεται στο grid το 2016, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε και επίσημα και όπως είχαμε γράψει στο drive.gr από την Παρασκευή (διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ)

Αιτία το γεγονός ότι ο χορηγός του δεν μπόρεσε να δώσει στη Renault τις απαιτούμενες εγγυήσεις για πληρωμές και ως εκ τούτου τη θέση του θα πάρει ο Kevin Magnussen. Όπως είπε ο μάνατζερ του οδηγού, ο Nicolas Todt, η αποχώρηση είναι προσωρινή και καταβάλεται προσπάθεια για επιστροφή το 2017. Το διαζύγιο με τη Renault ήταν βελούδινο χωρίς άλλα παρατράγουδα και ο οδηγός δήλωσε πως η συμπεριφορά της ομάδας προς αυτόν ήταν δίκαιη. 

Παράλληλα ο μάνατζερ του διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να πηγαίνει στη Manor, λέγοντας πως μετά από πέντε χρόνια στη Williams και στη Lotus, η επιλογή της Manor δεν ήταν και κάτι το τόσο ελκυστικό για τον Pastor

Αγνωστο παραμένει το τι ακριβώς θα κάνει το 2016 ο οδηγός ο οποίος σίγουρα θα αναζητήσει μια αγωνιστική στέγη σε κάποια άλλη μορφή αγώνων, ενώ παράλληλα θα αναζητά τον τρόπο επιστροφής του στην F1. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube