Η χρονιά που ο Alonso θέλει να ξεχάσει [video]

Η χρονιά που ο Alonso θέλει να ξεχάσει [video]

Δείτε τί... δεν κατάφερε μέσα στο 2015 ο Ισπανός οδηγός της McLaren.

Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο η μετακίνηση του Fernando Alonso στη McLaren. Όχι δεν έφταιγε ο Ισπανός, κάθε άλλο μάλιστα αφού έχει αποδείξει ότι μπορεί να διακρίνεται και να μάχεται ακόμη και με αυτοκίνητα υποδεέστερα του ανταγωνισμού.

Όμως το 2015 για τη McLaren Honda μόνον καταστροφικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η Ferrari από την οποία αποχώρησε ο Ισπανός μετά από πολλές γκρίνιες για την ανταγωνιστικότητα και την αξιοπιστία των μονοθεσίων της, βρέθηκε σε πορεία ανάκαμψης.

Alonso και Button μάλλον θα θέλουν να διαγράψουν από το σκληρό τους δίσκο όλα όσα έζησαν με τη McLaren τη χρονιά που πέρασε. Ειδικά ο Ισπανός είδε τα σημάδια της κακοτυχίας από πολύ νωρίς όταν έχασε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία εξαιτίας ατυχήματος που είχε στις δοκιμές της Βαρκελώνης.

Από εκεί και μετά η γκαντεμιά έγινε... ρουτίναΗ λήξη του πρωταθλήματος βρήκε τον Alonso να μετρά 7 εγκαταλείψεις, να μην έχει καταφέρει να μπει ούτε μια φορά στο Q3, να έχει μόλις 11 βαθμούς και να τερματίζει στην 17η θέση του πρωταθλήματος των οδηγών. Ε, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για έναν οδηγό του βεληνεκούς του Alonso.

Δείτε στο βίντεο λοιπόν τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που ο Alonso θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατό πιο σύντομα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube