Hulkenberg: Όταν πρόκειται για τον Lewis οι κανονισμοί γίνονται… λάστιχο

Hulkenberg: Όταν πρόκειται για τον Lewis οι κανονισμοί γίνονται… λάστιχο

Ο Γερμανός πιλότος της Force India σχολιάζει την “μη τιμωρία” του Hamilton στο Grand Prix του Μεξικό.

Στον απόηχο των όσων συνέβησαν στο Grand Prix του Μεξικό, ο Nico Hulkenberg δηλώνει σφόδρα ενοχλημένος από την απόφαση των αγωνοδικών να μην τιμωρήσουν τον Lewis Hamilton όταν αυτός, στην εκκίνηση του αγώνα, τα… είδε όλα ευθεία και έκοψε δρόμο στην πρώτη στροφή της πίστας.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes μπλόκαρε τα φρένα του, βγήκε εκτός πίστας και παράκαμψε τη στροφή διατηρώντας την πρώτη θέση. Οι αγωνοδίκες δέχτηκαν πως δεν υπήρξε παράβαση και δεν τον τιμώρησαν.

Ωστόσο, ο Hulkenberg βάζει στο στόχαστρο τους αγωνοδίκες δηλώνοντας πως “αυτό που συνέβη με τον Lewis, δεν ξέρω πώς να το ονομάσω… Αν δεν του έδωσε εμφανώς πλεονέκτημα, τότε ως τι άλλο μπορεί να εκληφθεί. Αν στο σημείο εκείνο ήταν τοίχος ή άμμος απλά ο αγώνας του Hamilton θα είχε τελειώσει”, επισημαίνει ο Γερμανός, αφήνοντας υπονοούμενο πως ο Hamilton είχε προμελετήσει την κίνησή του. 

Βέβαια στη συνέχεια μπήκε το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα και εκμηδένισε τις όποιες διαφορές, όμως αυτό δεν αναιρεί την κίνηση του Βρετανού και βέβαια την απόφαση των αγωνοδικών που βρήκαν -όπως λέγεται- “άλλοθι” στο αυτοκίνητο ασφαλείας για να μην τιμωρήσουν τον Βρετανό. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube