Hamilton: H Ferrari είναι το ίδιο δυνατή με τη Mercedes

Hamilton: H Ferrari είναι το ίδιο δυνατή με τη Mercedes

Ο Βρετανός θέλει στο Μπαχρέιν να «πάρει τη ρεβάνς» από τη Μελβούρνη.

Μπορεί στην αρχή της υβριδικής εποχής η ψαλίδα ανάμεσα Mercedes και Ferrari να είχε μεγάλο άνοιγμα, όμως αυτο δεν ισχύει πλέον. 
 
Η Scuderia έχει κάνει πολλή δουλειά και έχει γίνει πλήρως ανταγωνιστική της Mercedes όπως τουλάχιστον δείχνουν οι αριθμοί αλλά και όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Hamilton. 
Ο Βρετανός δήλωσε στο περιθώριο του αγώνα στο Μπαχρέιν πως όπως μου είπαν από την ομάδα, η Ferrari στις κατατακτήριες είναι πολύ κοντά σε εμάς. Στον αγώνα ίσως να έχουμε μια μικρή υπεροχή, αλλά δεν είναι καθαρό αυτό. Δεν πιστεύω είπε, ότι στη Μελβούρνη είχαν ένα διαφορετικό προφίλ αλλά κέρδισαν. Περιμένω, κατέληξε, για να διαμορφώσω άποψη να δω τι θα γίνει και στους επόμενους αγώνες. 
 
Ωστόσο είναι εμφανές ότι ο Hamilton δεν μπορεί να χωνέψει τον τρόπο που έχασε στην Αυστραλία και θέλει να... πάρει το αίμα του πίσω. 
Μετά τον αγώνα, είπε, μαζευτήκαμε όλοι μαζί και μιλήσαμε για το τι έφταιξε και ενώ ξεκίνησα πρώτος βρέθηκα δεύτερος. Είπαμε πως δεν θα ξαναγίνει και πως το πρόβλημα στο επίμαχο λογισμικό λύθηκε. 
Αισθάνομαι δυνατός και να θα κυνηγήσω τη νίκη, είπε. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube