Hamilton: Η νίκη είναι πιο γλυκειά αν είναι δύσκολη

Hamilton: Η νίκη είναι πιο γλυκειά αν είναι δύσκολη

Ο Nico του χρόνου θα είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος, είπε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής

Χαρές και πανηγύρια στην επίσημη απονομή των τίτλων του πρωατθλητή της F1 στη Ντόχα του Κατάρ για τον Lewis Hamilton.
 
O Βρετανός φωτογραφήθηκε μαζί με τους Nico Rosberg κακι Daniel Ricciardo που ήταν εκεί για να παραλάβουν και αυτοί τα κύπελλα του 2ου και 3ου του πρωταθλήματος και έκανε και δηλώσεις για το πως έφτασε στον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο του.
 
Ο Hamilton τόνισε πως δεν του αρέσουν οι εύκολες νίκες και ότι θέλει την κορυφή αλλά μετά από σκληρές μάχες, ενώ δεν παρέλειψε να πει για τον ομόσταυλό του Nico Rosberg ότι του χρόνου θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικός και πιο δύσκολος αντίπαλος.
Ωστόσο, είπε, και εγώ θα προσπαθήσω να είμαι ακόμη καλύτερος. 
 
Ασχέτως του ότι στον τελευταίο αγώνα εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Rosberg δεν υπήρχε η πίεση που περίμενα είπε ο Hamilton, όλη τη χρονιά ο ανταγωνισμός μεταξύ μας ήταν έντονος. Προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε αγώνα και στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με τις αποφάσεις που πήρα.
 
Για το 2015 είπε πως θα είναι μια χρονιά εξέλιξη της φετεινής και αυτό σημαίνει πως ελπίζει πως η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη, όμως το ίδιο θα είναι και οι αντίπαλοί του. Τέλος δεν παρέλειψε να εκθειάσει τις επιδόσεις του τρίτου της παρέας, του οδηγού της Red Bull Daniel Ricciardo, ενώ είπε πως είναι περίεργος να δει τι θα κάνει ο Alonso με το καινούργιο του αυτοκίνητο. 
Σε κάθε περίπτωση, κατέληξε, θέλω να κοιτάω μπροστά και δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι πίσω μου αλλά αυτός που είναι εμπρός μου. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube