H Red Bull παίρνει μέτρα για να μην επαναληφθεί το φιάσκο του Μονακό

H Red Bull παίρνει μέτρα για να μην επαναληφθεί το φιάσκο του Μονακό

Τι λέει ο Christian Horner για το πιτ-στοπ του Ricciardo

Μετά το καταστροφικό για τον Ricciardo αλλά και την ομάδα πιτ-στοπ στο GP του Μονακό, η Red Bull αποφάσισε να πάρει μέτρα έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο σε άλλον αγώνα.
 
Σε δηλώσεις του ο Christian Horner είπε πως όλα όσα συνέβησαν στο Μονακό είχαν σαν βασική αιτία την ασυνήθιστη (σε σχέση με άλλους αγώνες) χωροταξία των πιτ λόγω έλλειψης χώρου. Αυτό είχε σαν αποτοτέλεσμα μια πρωτοφανή ασυννενοησία στα πιτ με τον Ricciardo να καθυστερεί, να βγαίνει τελικά πίσω από τον Hamilton και να χάνει μια σίγουρη νίκη στο Πριγκιπάτο. 
 
Ο Horner είπε πως αναλύσαμε το γεγονός και όλες τις παραμέτρους που οδήγησαν σε αυτό και θα πάρουμε μέτρα έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί. Ήρθαν όλα στραβά και «κούμπωσαν» με τέτοιο τρόπο, είπε ο αρχηγός της RBR, ώστε να συντελεστεί η απόλυτη καταστροφή. 
 
Τα λάστιχα που έπρεπε να βάλουμε στον Daniel δεν ήταν εκεί που έπρεπε, αλλά σε ένα σημείο όπου η προσβαση των μηχανικών ήταν δύσκολη με αποτέλεσμα να τρέχουν και να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
 
 
Ελπίζουμε - είπε - ο Daniel να προσπεράσει το γεγονός, να αφήσει πίσω του όλα τα άσχημα συναισθήματα και να επικεντρώσει την προσπάθειά του στον αγώνα του Καναδά (12 Ιουνίου), ώστε να πετύχει εκεί ένα θετικό αποτέλεσμα. Εξάλλου είναι τρίτος στη βαθμολογία και έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον αγώνα του Καναδά, κάτι που μπορεί σε συνδυασμό με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο να του φτιάξει την κατάλληλη ψυχολογία για να κερδίσει. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube