GP ΗΠΑ: Πρωί της Κυριακής και αν οι κατατακτήριες

GP ΗΠΑ: Πρωί της Κυριακής και αν οι κατατακτήριες

Αναβλήθηκαν για σήμερα Κυριακή στις 09:00 τοπική ώρα οι κατατακτήριες δοκιμές του GP των ΗΠΑ λόγω καιρικών συνθηκών.

Οι κατατακτήριες δοκιμές για το αμερικανικό Grand Prix αναβλήθηκαν μέχρι την Κυριακή το πρωί, εξ αιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που τις εμπόδισε να γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο το απόγευμα. 

Προηγήθηκε τρίωρη καθυστέρηση πριν από την οριστική απόφαση να αναβληθούν, η οποία έγινε επίσημη αφού το safety car πραγματοποίησε μερικούς αναγνωριστικούς γύρους για να εκτιμήσει την κατάσταση της πίστας,

Οι δοκιμές αναβλήθηκαν για τις 09:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδος) την Κυριακή, εκτός κι αν οι καιρικές συνθήκες επιβάλλουν κι άλλες καθυστερήσεις στη διεξαγωγή τους. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθούν, ο χρόνος που πέτυχαν οι πιλότοι στη τρίτη και τελευταία σειρά των ελεύθερων δοκιμαστικών θα σχηματίσει το γκριντ του αγώνα.

Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί το πρωί, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία εγγύηση αν οι επικρατούσες συνθήκες θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή των κατατακτηρίων δοκιμών. Η τελευταία φορά που κατατακτήριες είχαν αναβληθεί κατά μία ημέρα ήταν στο αυστραλέζικο Grand Prix του 2013.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube