Για ένα χρόνο ακόμη στην Toro Rosso ο Carlos Sainz

Για ένα χρόνο ακόμη στην Toro Rosso ο Carlos Sainz

Ανακοίνωση της ομάδας βάζει τέλος στα σενάρια - Τι είπε ο Horner για τον Kvyat

Μπορεί η μετακίνηση του Verstappen στη Red Bull να άνοιξε την όρεξη του Sainz, αλλά ο Christian Horner έβαλε τέλος στα όποια όνειρα ή προσδοκίες του junior ανακοινώνοντας την παραμονή του στην Toro Rosso για έναν ακόμη χρόνο.

Έτσι μπαίνει τέλος και στη φημολογία για τις επόμενες κινήσεις του Ισπανού που, στην πιο αισιόδοξη εκδοχή της, τον ήθελε ακόμη και να φλερτάρει με τη Ferrari για τη θέση του Räikkönen. Ωστόσο, ο Horner άφησε ένα παράθυρο ανοικτό για το «μικρό» Sainz, λέγοντας πως «υπογράψαμε ένα συμβόλαιο με τον Carlos. Όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, το συμβόλαιο τον καθιστά μέλος της οικογένειας της Red Bull Racing κι εμείς έχουμε το δικαίωμα να τους τοποθετήσουμε όπου θέλουμε...». Και συμπλήρωσε ότι ανανέωσαν το συμβόλαιό του για να αισθάνεται ήρεμος.

Σε ερώτηση για το μέλλον του Kvyat αρκέστηκε να πει ότι προς το παρόν είναι μέλος της οικογένειας και συνεχίζει να προσπαθεί και να βελτιώνεται αγωνιστικά. Ωστόσο πρόσθεσε με νόημα πως, στη «Red Bull Racing, μέχρι το 2018 έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε κλείσει την ομάδα των οδηγών μας».

 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube