Επίσημο: H Red Bull παρουσίασε την RB12

Επίσημο: H Red Bull παρουσίασε την RB12

Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο με το οποίο η Red Bull ευελπιστεί να επιστρέψει στις νίκες και να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Την ημέρα έναρξης των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης επέλεξαν αρκετές ομάδες για να παρουσιάσουν τα νέα του μονοθέσια για το 2016. Ανάμεσά τους και η Red Bull, που λίγο πριν ανάψουν τα πράσινα φώτα στην πίστα της Βαρκελώνης, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της RB12.

Το νέο μονοθέσιο της ομάδας διαθέτει ακόμη πιο ακραίο σχεδιασμό στο μπροστινό ρύγχος του και εντελώς νέα σε σχεδίαση πίσω ανάρτηση. Την κίνηση της RB12 αναλαμβάνει και πάλι ο κινητήρας της Renault, μετονομασμένος σε “Tag Heuer”.

"Η περσινή καθυστέρηση στη σύναψη συμφωνίας για παροχή κινητήρα μας πήγε λίγο πίσω χρονικά, αλλά όλοι η ομάδα δούλεψε σκληρά στη συνέχεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είμαστε σήμερα έτοιμοι" δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Christian Horner. "Ελπίζουμε να συνεχίσουμε την πρόοδο που σημειώσαμε στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς και να ξεκινήσουμε δυναμικά τους πρώτους αγώνες της χρονιάς".

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube