«Εικασίες όσα γράφονται για τον Schumacher», δηλώνει η εκπρόσωπος του

«Εικασίες όσα γράφονται για τον Schumacher», δηλώνει η εκπρόσωπος του

Η εκπρόσωπος του Michael Schumacher δεν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία για τον ξυπνήσουν από το κώμα και επανέλαβε την πάγια θέση της οικογένειας.

Η Sabine Kehm, εκπρόσωπος του Γερμανού θρύλου της Formula 1, απέφυγε να σχολιάσει τα σημερινά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι γιατροί που τον παρακολουθούν στη Γαλλία έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για να τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα, ένα μήνα μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις γαλλικές Άλπεις.

«Τονίζω και πάλι ότι οποιαδήποτε δήλωση που αφορά την υγεία του Michael και δεν προέρχεται από τους θεράποντες γιατρούς ή τη μάνατζέρ του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εικασία» ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter η Sabine Kehm.

Η Kehm απάντησε κατ' αυτόν τον τρόπο στο δημοσίευμα της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας L'Equipe. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται νοσοκομειακές πηγές, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής «αντιδρά θετικά» στη θεραπεία για την επαναφορά του από το κώμα.

«Επαναλαμβάνω ότι δεν θα σχολιάζουμε εικασίες», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις 29 Δεκεμβρίου, ο Schumacher  νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ενώ έκανε σκι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube