Η Williams επιβεβαίωσε τους οδηγούς της για το 2016

Η Williams επιβεβαίωσε τους οδηγούς της για το 2016

Valtteri Bottas και Felipe Massa θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά

Η Williams επιβεβαίωσε ότι και το 2016 τα μονοθέσιά της θα τα οδηγούν οι Valtteri Bottas και Felipe Massa.
 
Η επιβεβαίωση έρχεται να διαψεύσει κάποια προγενέστερα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Bottas να μετακομίζει στη Ferrari, με δεδομένο και το γεγονός ότι και η Scuderia «κλείδωσε» πριν λίγες εβδομάδες τους οδηγούς της για το 2016.
Η Williams μάλιστα τόνισε πως οι επιδόσεις του Bottas είναι εξαιρετικές και συνεχώς βελτιούμενες χρόνο με τον χρόνο, τη στιγμή που για τον Massa είπε πως συδυάζει με τον ιδανικό τρόπο την ταχύτητα με την πολύχρονη εμπειρία στις πίστες. 

Ο Φινλανδός δήλωσε ευτυχισμένος από την εξέλιξη και τόνισε πως ανυπομονεί για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην επόμενη χρονιά, αφού έχουμε μια όλο και πιο ισχυρή ομάδα, οπότε οι προκλήσεις είναι μπροστά μας.
Σε κάθε περίπτωση - κατέληξε ο Bottas - οφείλω να ευχαριστήσω όλους μέσα στην ομάδα για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια. 

Από την πλευρά του ο Massa δήλωσε πως αισθάνομαι τυχερός που είμαι μέλος της «οικογένειας» Williams. Είμαι για δεύτερη χρονιά εδώ και είμαι χαρούμενος που με σέβονται και που μπορώ και συνεισφέρω και εγώ για την ενδυνάμωση και την εξέλιξη της ομάδας και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

O sir Frank Williams εξάλλου, σε σχόλιό του τόνισε πως είμαστε χαρούμενοι τόσο με τις επιδόσεις του Valtteri, όσο και την επιστροφή του ονόματος της Williams στις κορυφαίες θέσεις της Formula1, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στους δύο οδηγούς της ομάδας του. 

Μέχρι στιγμής και μετά την ανακοίνωση της Williams, η εικόνα που έχουμε για τους οδηγούς και τις ομάδες για το 2016 είναι η εξής: 
 
Mercedes: Lewis Hamilton/Nico Rosberg
Ferrari: Sebastian Vettel/Kimi Raikkonen
Williams: Valtteri Bottas/Felipe Massa
Red Bull: Daniel Ricciardo/-
Force India: Nico Hulkenberg/-
Lotus: -
Toro Rosso: -
Sauber: Marcus Ericsson/Felipe Nasr
McLaren: Fernando Alonso/-
Manor: -
Haas: -

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube