Η βόμβα... που δεν έσκασε

Η βόμβα... που δεν έσκασε

Ο Sergio Perez μένει στην Force India. Η ιστορία με την Ferrari ήταν απλώς... φούμαρα.

Ο Sergio Perez θα παραμείνει στην Force India και το 2017. Σύμφωνα με δηλώσεις του Vijay Mallya, του Ινδού μεγιστάνα, ιδιοκτήτη της ομάδας, ο Μεξικάνος έχει υπογράψει συμβόλαιο εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Η απόφαση της Ferrari να συνεχίσει με τον Raikkonen και την επόμενη σεζόν και η σχετική ανακοίνωση σήμερα πριν την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Silverstone, έχει δρομολογήσει εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι. Τις τελευταίες εβδομάδες δημοσιεύματα τα οποία εμμέσως επιβεβαίωνε με την άρνησή του να τα διαψεύσει, ήθελαν τον Perez υποψήφιο για την θέση του Kimi. Σήμερα που το τοπίο ξεκαθάρισε, δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων.

«Ο Sergio έχει υπογράψει μαζί μας, και όπως ξέρετε έχουμε και τον Nico Hulkenberg», δήλωσε στο Autosport ο Mallya. «Ο Checo ξέρει ότι έχουμε συμβόλαιο, κι εγώ το ξέρω. Διαφορετικά δεν θα μιλούσα. Είναι κάτι που έχει γίνει πριν αρκετές εβδομάδες».

Ερωτηθείς για τις φήμες που ήθελαν τον Perez στην Ferrari ο Mallya είπε: «Ο Julian Jakoby, ο manager του Sergio, είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Τα κάνουν αυτά κάποιες φορές οι managers για να φέρουν το όνομα του οδηγού τους στην επικαιρότητα, να αυξήσουν το κασέ του, κ.λπ.». Όσο για τον ίδιο τον Perez που απέφυγε να διαψεύσει τις φημες, ο Mallya είπε το προφανές: «Και ποιος οδηγός δεν ονειρεύεται να καθίσει στο κόκκινο μονοθέσιο; Όλοι, μόλις φτάσουν στην F1, αυτό το όνειρο έχουν. Από την μεριά της ομάδας, αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι έχουμε συμβόλαιο μαζί του».

Ο ισχυρός άνδρας της Force India ξεκαθάρισε πως τα πράγματα είναι καθορισμένα για το 2017, αλλά δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο για το 2018 σε σχέση με το οδηγικό δίδυμο της ομάδας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube