Διαψεύδει τα περί αποχώρησής της από την F1 η Ferrari

Διαψεύδει τα περί αποχώρησής της από την F1 η Ferrari

Παρερμηνεύτηκαν με κάποιο τρόπο οι δηλώσεις του Luca di Montezemolo για το Le Mans.

Οι δηλώσεις του «μεγάλου αφεντικού» της Ferrari, Luca di Montezemolo, για την Formula 1 άναψαν φωτιές και πυροδότησαν σενάρια περί αποχώρησης της Scuderia από την F1.

Ο Montezemolo δήλωσε πως η F1 δεν λειτουργεί πλέον καλά, με τη FIA να έχει ξεχάσει πως ο κόσμος θέλει να βλέπει αγώνα και όχι οδηγούς να διαχειρίζονται λάστιχα και κατανάλωση καυσίμων. Οι θεατές κατά τον Luca di Montezemolo θέλουν αγώνα και τους οδηγούς να πιέζουν στο όριο και πάνω από αυτό, δήλωσε στην Wall Street Journal.

Όλα αυτά ερμηνεύτηκαν σαν πρόθεση της Ferrari να αποχωρήσει από την Formula 1 και γι' αυτό η Scuderia έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν έχει τέτοια σχέδια. 

Οι δηλώσεις του Montezemolo έγιναν επ' αφορμή του 24ωρου αγώνα στο Le Mans για τον οποίο είπε πει πως έχει μοναδικό ενδιαφέρον και ανταγωνισμό. Έτσι οι ερμηνείες περί αποχώρησης της Ferrari από την Formula 1 για να επικεντρωθεί στους αγώνες αντοχής τύπου Le Mans φούντωσαν τα σενάρια, τα οποία όμως στο τέλος της ημέρας διαψεύστηκαν.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Montezemolo δεν βλέπει με άλλο μάτι τους αγώνες αντοχής, ειδικά αν συνυπολογίσει κάποιος την επιστροφή της Porsche στο πρωτάθλημα αλλά και όλα όσα ακούγονται για διεύρυνση της γκάμας των ιταλικών supercars με νέους κινητήρες. Μένουμε συντονισμένοι, διότι... δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube