Χωρίζουν οι δρόμοι πατέρα και γιου Verstappen

Χωρίζουν οι δρόμοι πατέρα και γιου Verstappen

Ο πατέρας Verstappen αποχωρεί από τη θέση του μάνατζερ τώρα που ο Max έφτασε στον προορισμό του.

Τα τελευταία νέα που έρχονται από την Βαρκελώνη αμέσως μετά το τέλος των χρονομετρημένων δοκιμαστικών αναφέρουν ότι ο βετεράνος οδηγός F1 Jos Verstappen δεν θα είναι από εδώ και στο εξής μάνατζερ του γιού του, Max.

O Jos νιώθει ότι τώρα ο γιος του είναι «εκεί που θα έπρεπε να είναι». Δηλαδή σε μία κορυφαία ομάδα. Οπότε τώρα μπορεί να κάνει πίσω από την θέση του μάνατζερ που είχε όλα αυτά τα χρόνια, χτίζοντας την καριέρα του Max.Υπενθυμίζουμε ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από το ρωσικό GP, ο Max Verstappen προήχθη από την Toro Rosso στην Red Bull, με τον Kvyat να ακολουθεί το αντίστροφο δρομολόγιο.

«Μπορώ φυσικά να πηγαίνω στο γκαράζ της ομάδας, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας του Max είναι καλύτερα να κάνω πίσω. Τώρα είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι. Από εδώ και πέρα είναι θέμα του Max και όχι του Jos Verstappen», δήλωσε ο βετεράνος πιλότος. «Έκανα την δουλειά μου ως τώρα, που ήταν να φτάσει σε μια κορυφαία ομάδα. Διέκοψα και την συνεργασία μου με κάποια έντυπα, που είχα μία μόνιμη στήλη. Γιατί δεν θέλω να είμαι εγώ στο προσκήνιο, αλλά ο γιος μου. Δεν θέλω να ακούγεται η δική μου άποψη. Τώρα έιναι σειρά του Max, του Christian Horner και του Helmut Marko να μιλούν».

Ο Jos Verstappen ξεκαθάρισε ότι η απόφαση να απαρνηθεί τον ρόλο του μάνατζερ του Max ήταν δική του και δεν του την επέβαλε η ομάδα. Ο Max Verstappen στην πρώτη του επαφή με το νέο του μονοθέσιο και τη νέα ομάδα κατετάγη 4οςστα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του GP της Βαρκελώνης. Ο Jos δήλωσε φυσικά ενθουσιασμένος με το γεγονός.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube