Αυτή είναι η Sauber του 2014

Αυτή είναι η Sauber του 2014

Το μονοθέσιο των Adrian Sutil και Esteban Gutierrez παρουσιάστηκε μέσω διαδικτύου

Την Τρίτη θα την δούμε για πρώτη φορά να κάνει δοκιμές στη Χερέθ, ωστόσο διαδικτυακά παρουσιάστηκε πριν δύο μέρες.

Με "καρδιά" Ferrari, που φέτος συνδυάζει έναν υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6lt, V6 με δυο ηλεκτροκινητήρες, η Sauber του 2014 (περί αυτής πρόκειται) ενσωματώνει - όπως δήλωσε και η Monisha Kaltenborn - όλες τις αλλαγές που υπακούουν στους νέους κανονισμούς αλλά και εκείνες που η ομάδα ελπίζει πως θα της δώσει την απαιτούμενη ανταγωνιστικότητα.

Αναφερόμενος στις αλλαγές του μονοθεσίου ο επικεφαλής σχεδιασμού Eric Gandelin, τόνισε πως φέτος έχει δει τόσες αλλαγές όσες δεν έχει δει όλα τα χρόνια της εμπλοκής του στην F1. Aυτό σημαίνει - συνέχισε- πως εμείς κάναμε το καλύτερο για να προσαρμοστούμε στουςνέους κανονισμούς, αλλά το αποτέλεσμα θα το δούμε μόνον αφού το μονοθέσιο "πατήσει πίστα" και κάνει τους πρώτους γύρους. Κομβικό σημείο βέβαια αποτελεί η αξιοπιστία της όλης κατασκευής, ειδικά στους πρώτους αγώνες.

Από την πλευρά τους, οι πιλότοι, τόσο ο Γερμανός Sutil, όσο και ο Μεξικανός Gutierrez (δοκιμαστές της ομάδας θα είναι οι Giedo van der Garde και Sergey Sirotkin), δήλωσαν πως στόχος τους είναι να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, με την τελαυταία να ποντάρει στην εμπειρία του πρώτου και στον ενθουσιασμό του δεύτερου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube