Αύριο κρίνεται αν θα τρέξει ο Alonso στην Κίνα

Αύριο κρίνεται αν θα τρέξει ο Alonso στην Κίνα

Κρίσιμες οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Ισπανός

Το ατύχημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (δείτε ΕΔΩ το βίντεο) φαίνεται πως θα κοστίσει στον Alonso πολύ περισσότερο από όσο ο ίδιος και η ομάδα του φαντάζονταν.

Αφού έχασε τον αγώνα στο Μπαχρέιν, τώρα φαντάζει πολύ πιθανό να χάσει και αυτόν στην Κίνα (15-17/4).
 
Όλα θα κριθούν από τις ιατρικές εξετάσεις στι οποίες ο Ισπανός θα υποβληθεί αύριο Πέμπτη από τα αποτελέσμτα των οποίων θα αποφασίσουν οι γιατροί αν θα του επιτρέψουν να αγωνιστεί. 
 
Ο ίδιος είχε δηλώσει απογοητευμένος από την απόφαση των γιατρών να μην τον αφήσουν να τρέξει στο Μπαχρέιν, ωστόσο δεν μπορούσε παρά να σεβαστεί και να υπακούσει στην απόφαση της FIA
 
Παράλληλα δήλωσε πως ετοιμάζεται για το αγωνιστικό τριήμερο της Κίνας και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα του ανάψουν το πράσινο φως για να βγει στην πίστα. 
 
Θέλοντας να... διασκεδάσει την απουσία του από το Μπαχρέιν δήλωσε πως η απουσία του από τον προηγούμενο αγώνα του έδωσε την ευκαιρία να δει τον αγώνα και όλη τη διαδικασία από μια άλλη οπτική γωνία και να μάθει πολλά πράγματα για το πως δουλεύει η ομάδα την «ώρα της μάχης», κάτι που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει όντας μέσα στον αγώνα. 
 
Υπομονή λοιπόν έως αύριο όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά για την συμμετοχή ή όχι του Ισπανού στην Κίνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube