Ανεπιθύμητος για την οικογένεια ο manager του Schumi

Ανεπιθύμητος για την οικογένεια ο manager του Schumi

O manager του Schumacher τα χρόνια της παντοκρατορίας του κατηγορέί την οικογένεια ότι του απαγορεύει να επισκεφθεί τον Schumacher.

Ο Willi Weber, σήμερα 74 ετών, είναι ο άνθρωπος στον οποίο εν πολλοίς πιστώνεται η ανάδειξη του ταλέντου του Michael Schumacher. Αυτός τον είχε ανακαλύψει στην Formula Ford στην δεκαετία του ’80 και στην συνέχεια τον καθοδήγησε ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές που είχαν σαν αποτέλεσμα την μεγαλειώδη καριέρα. Με το αζημίωτο βέβαια, αφού ο Weber ήταν γνωστός στα paddocks της F1 ως Mr. 20%. Αυτό ήταν το ποσοστό του για κάθε συμφωνία που υπέγραφε ο Michael, με ομάδα ή χορηγό.

Προχθές ο Weber με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στην συνέχεια με δηλώσεις στην γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Bild κατηγόρησε την Corina Schumacher ότι τον αποκλείει από κάθε είδους επαφή με τον Michael, επί πολλά χρόνια φίλο και συνεργάτη του. Ο οποίος συνεχίζει στο σπίτι του στην Γενεύη, με την βοήθεια 15μελούς μόνιμου ιατρικού προσωπικού, την μακροχρόνια και δύσκολη διαδικασία ανάρρωσης από το ατύχημα που είχε ακριβώς πριν δύο χρόνια κάνοντας σκι στις Άλπεις.

«Προσπάθησα πολλές φορές να τον συναντήσω» δήλωσε ο Weber. «Αλλά χωρίς επιτυχία. Πάντα υπάρχει κάποια δικαιολογία, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα. Η Corina με εμποδίζει να έχω οποιαδήποτε επαφή με τον Michael. Είναι φοβερό, γιατί οι οικογένειές μας ήταν στενά συνδεδεμένες για πάνω από 25 χρόνια. Και τώρα κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί έχει αυτή την στάση». Άλλοι φίλοι του Schumacher, όπως ο Jean Todt και ο Ross Brawn, έχουν δηλώσει ότι τον έχουν συναντήσει και μάλιστα περισσότερες από μία φορές. Ο Weber δεν έχει κάποια εξήγηση για τους λόγους για τους οποίους έχει βρεθεί εκτός αυτού του κλειστού κύκλου: «Πριν το ατύχημά του, η σχέση μου με τον Michael ήταν εξαιρετική. Δύο εβδομάδες πριν το ατύχημα ήμασταν μαζί στην Στουτγάρδη, συζητούσαμε και κάναμε σχέδια», δηλώνει ο αρχιτέκτονας της καριέρας του Michael αλλά και του Ralf Schumacher, που μανατζάρει επίσης τον Nicο Hulkenberg, Όχι όμως και τον Mick Schumacher που μεταπήδησε από τα καρτ στην γερμανική Formula 4 και κάνει τα πρώτα του βήματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube