Ανανέωσε ο Kimi με τη Ferrari και για το 2017

Ανανέωσε ο Kimi με τη Ferrari και για το 2017

Χωρίς αλλαγές το οδηγικό δίδυμο της Scuderia Ferrari και για το 2017.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2017 ανανέωσε την συνεργασία του με τη Ferrari και για το 2017, δίνοντας τέλος σε μια μακρά περίοδο φημολογίας.

«H Ferrari ανακοινώνει ότι ανανέωσε την τεχνική και αγωνιστική συμφωνία της με τον Kimi Räikkönen», ήταν η λιτή δήλωση με την οποία το Maranello ξεκαθαρίζει το μέλλον της ομάδας και σε μεγάλο βαθμό ξεδιαλύνει το τοπίο στο μεταγραφικό παζάρι της Formula 1.

Τώρα το μόνο που μένει σε εκρεμμότητα είναι το μέλλον των Massa και Button. Με τον Βραζιλιάνο να φημολογείται ότι συζητά με τη Renault. Μια μετακίνησή του εκεί, θα άφηνε ελεύθερη μία θέση στη Williams,η οποία μπορεί να είναι ιδανική για τον Button, ώστε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε. Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 με την Brawn GP δεν έχει ανανεώσει ακόμη την συμφωνία του με τη McLaren, η οποία δεν βιάζεται να κάνει κάτι τέτοιο. Γιατί πιθανόν να θέλει να βάλει στο grid το νεαρό και ελπιδοφόρο Stoffel Vandoorne, ο οποίος βαθμολογήθηκε στον πρώτο του και μοναδικό ως τώρα αγώνα, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Alonso στο Bahrain.  

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube