Alonso: Με εμπνέει ο Rossi και οι επιδόσεις του

Alonso: Με εμπνέει ο Rossi και οι επιδόσεις του

O «doctor» θα αγωνίζεται έως τα 39 του, γιατί όχι και εγώ λέει ο Ισπανός

Πηγή έμπνευσης αποτελεί για τον Alonso o Rossi. Ο θρύλος του Moto GP έχει κλείσει τα 37 αλλά υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2018 κάτι που σημαίνει πως θα αγωνίζεται μέχρι τα 39 του χρόνια.
 
Και όχι μόνο θα αγωνίζεται αλλά και διεκδικεί νίκες και διακρίσεις όντας -όπως δείχνουν οι επιδόσεις του - άκρως ανταγωνιστικός απέναντι σε συναθλητές του πολύ μικρότερης ηλικίας.
 
Την ίδια στιγμή ο Alonso που έχει κλείσει τα 35 και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη McLaren δηλώνει πως η εποχή του στη Formula1 δεν έχει κλείσει ακόμη.
Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση δηλώνει ο Ισπανός, οδηγώ στο καλύτερο επίπεδο τώρα, έχω πλούσια γνώση για τα μονοθέσια και την τεχνική κατάσταση, που μου επιτρέπει να πιέσω το μονοθέσιο λίγο περισσότερο στο όριο. 
 
Δεν έχω άγχος να αποδείξω κάτι, συνεχίζει και μπορώ να πω ότι όταν δεν παλεύεις για το πρωτάθλημα, ότι αργά ή γρήγορα θα δείξεις το ταλέντο σου, όπως κάνει τώρα ο Rossi. Είναι ένας είδος έμπνευσης για μας. Πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου. Δεν μπορείς να ξεχάσεις πώς να οδηγείς μία μοτοσικλέτα ή ένα μονοθέσιο σε δύο ή τρία χρόνια, καταλήγει ο Alonso

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube