Τρομαχτικό ατύχημα σε Ferrari 458 Challenge στην Ιαπωνία [video]

Τρομαχτικό ατύχημα σε Ferrari 458 Challenge στην Ιαπωνία [video]

Ένας πιλότος και ένας κριτής αποδείχτηκαν ιδιαίτερα τυχεροί, επιβιώνοντας ύστερα από τρομαχτικό ατύχημα στην πίστα της Σουζούκα.

Ο Ιάπωνας πιλότος Σιγκέρου Τεραζίμα έχασε τον έλεγχο της Ferrari 458 στον ομώνυμο Challenge στην πίστα Σουζούκα στην Ιαπωνία και προσέκρουσε στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού με κοντά στα 320 km/h στον εσωτερικό τοίχο, όπου και βρισκόταν ο κριτής της στροφής που παρακολουθούσε τον αγώνα. Η 458 διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη σκορπίζοντας αμάξωμα, αναρτήσεις και τροχούς στην πίστα, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον κλωβό των επιβατών που κράτησε το σχήμα του.

Ως εκ θαύματος, o Τεραζίμα και ο κριτής επιβίωσαν από το ατύχημα. Ο Ιάπωνας πιλότος μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και αναμένεται σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν να αναρρώσει πλήρως. Ο κριτής, αντιλήφθηκε την επερχόμενη σύγκρουση και βούτηξε την τελευταία στιγμή, σώζοντας τον εαυτό του από σίγουρο πολύ σοβαρό έως και μοιραίο τραυματισμό. Δείτε το τρομαχτικό βίντεο που τράβηξε ένας θεατής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube