Θρυλικά Κατσαριδάκια στη ΔΕΘ

Θρυλικά Κατσαριδάκια στη ΔΕΘ

Μια ντουζίνα Κατσαριδάκια από τη Λέσχη Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης θα ξεσηκώνουν τη Θεσσαλονίκη στην 88η ΔΕΘ!

Σκαραβαίος

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό και νοσταλγικό θέαμα στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την προσεχή Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 και από τις 17:00 έως τις 19:30. 

Δέκα με δώδεκα αυθεντικοί Σκαραβαίοι, τα γνωστά και αγαπημένα στην Ελλάδα «κατσαριδάκια», από τη Λέσχη Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης, θα κάνουν μια φαντασμαγορική παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κλέβοντας τις εντυπώσεις και τις καρδιές των θεατών.

Για την παρέλαση αυτή υπάρχει και σημειολογία, καθώς εφέτος η ΔΕΘ έχει ως τιμώμενη χώρα τη Γερμανία. Και δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο εμβληματικό σύμβολο για τη χώρα αυτή από το Volkswagen Typ 1, του οποίου η βιομηχανική πορεία του ξεκίνησε πριν από 79 χρόνια και που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Με την ιστορία και τον θρύλο του να παραμένουν ζωντανά, επιβεβαιώνοντας την αδιαμφισβήτητη γοητεία του.

Σκαραβαίος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τον Σκαραβαίο 1300 του 1968

Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να αποτελέσει από τα κυριότερα γεγονότα της εφετινής ΔΕΘ, γεμίζοντας την πόλη με χρώμα, κέφι και αναμνήσεις από το παρελθόν. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αυτά τα εμβληματικά αυτοκίνητα, να μάθουν την ιστορία τους και να συνομιλήσουν με τα μέλη της Λέσχης Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης, που θα μοιραστούν το πάθος τους για αυτά τα θρυλικά αυτοκίνητα.

Εμείς να θυμίσουμε ότι η παραγωγή του τελευταίου (νέου) VW Beetle σταμάτησε οριστικά τον Ιούλιο του 2019, με τη Volkswagen να λέει το τελευταίο αντίο στο θρυλικό Σκαθάρι με ένα μικρό video κινουμένων σχεδίων που έχει τον τίτλο The Last Mile (το τελευταίο μίλι). Δείτε το...

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6971 738 731 ή να στείλετε email στο le.ska.thessalonikis@gmail.com 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube