Tesla Cybertruck ντύνεται επίχρυσο, κόκκινο, ρετρό, περιπολικό

Tesla Cybertruck ντύνεται επίχρυσο, κόκκινο, ρετρό, περιπολικό

Ησυχία δεν έχουν οι ιδιοκτήτες Tesla Cybertruck και καθώς προσφέρεται μόνο σε ένα χρώμα, κάνουν τα πάντα για να διαφοροποιηθούν.

Tesla Cybertruck

Το Tesla Cybertruck εξελίσσεται σε λατρεία στις ΗΠΑ. Η ηλεκτρική εταιρεία έχει ανεβάσει την παραγωγή του σε 1.000 αυτοκίνητα την εβδομάδα κι ολοένα περισσότεροι τυχεροί ιδιοκτήτες παραλαμβάνουν το ποθούμενον.

Όμως, το γεγονός ότι το Tesla Cybertruck διατίθεται αποκλειστικά σε μία εξωτερική διαμόρφωση, αφήνει ένα κενό στην εξατομίκευση. Είτε για θέμα προσωπικού γούστου, είτε απλώς ως μια απέλπιδα προσπάθεια να τρέψουν ακόμα περισσότερο τη φιλαρέσκειά τους, πολλοί κάτοχοι προβαίνουν σε ακραίες μεταποιήσεις.

Ματαιοδοξία ή θέμα καλαισθησίας; Μάλλον το πρώτο, δεν συμφωνείτε;

Tesla Cybertruck

Έτσι, θα συναντήσουμε ένα Tesla Cybertruck με ρετρό παραπομπές. Με απαλό γαλάζιο wrap και ξύλινες προσθήκες που θυμίζουν κλασικά βάγκον της Ford, το «Cyber Squire» διαφοροποιείται από τον σωρό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς βρέθηκε το Tesla Cybertruck στη Μόσχα;

Δύο διπλά φανάρια μπροστά και κάθετα φωτιστικά σώματα πίσω ολοκληρώνουν τη μεταμόρφωση. Να εξηγήσουμε ότι μπορεί ένα Cybertruck να είναι άκρως σπάνιο θέαμα στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ όμως αυξάνονται συνεχώς και δεν προκαλούν τόση αίσθηση όσο στις αρχές.

Κάποιος άλλος ιδιοκτήτης επέλεξε κάτι που θα θύμιζε Σαουδάραβα, αλλά έγινε στις ΗΠΑ. Χρυσός 24 καρατίων, που λέγεται ότι κόστισε €55.000, ξέχωρα από την εργασία.

Για την ακρίβεια, όλο αυτό δεν έγινε για να ταΐσει κάποιον εγωισμό, αλλά πραγματοποιήθηκε από εταιρεία που θα δωρίσει το αυτοκίνητο, οπότε ξεκάθαρα για λόγους προώθησης. Αν σας τρομάζει το κόστος φανοποιίας του αυτοκινήτου σας, να σκέφτεστε το συγκεκριμένο Cybertruck και θα νιώθετε καλύτερα.

Tesla Cybertruck

Κάποιος άλλος επέλεξε χρωμιωμένο κόκκινο wrap, το οποίο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Οπότε τώρα πρέπει να πλένει το αγαπημένο του διπλοκάμπινο αποκλειστικά στο χέρι. Για πάντα! Δεν είναι εύκολο. Πρόκειται για ένα τεράστιο όχημα, με την οροφή να στέκεται αρκετά ψηλά από το έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 75 Tesla Cybertruck μαζί είναι απόβαση εξωγήινων στη Γη [video]

Αν τα παραπάνω σας φαίνονται ανούσια, συμφωνούμε μαζί σας. Το μοναδικό Tesla Cybertruck που έχει νόημα είναι το περιπολικό. Το επιμελήθηκε η Unplugged Performance, η οποία ετοιμάζει και τα αστυνομικά Model Y των ΗΠΑ.

Tesla Cybertruck

Δεν γνωρίζουμε αν το θηριώδες ηλεκτρικό pick-up θα ενταχθεί στον στόλο κάποιας δύναμης καταστολής ανά τον πλανήτη, αλλά σίγουρα θα ήταν μια ατραξιόν για αραβικές χώρες που επενδύουν σε πανάκριβα περιπολικά. Με 857 ίππους στην έκδοση Cyberbeast, σίγουρα δεν θα του έλειπε το γκάζι.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube