Σόλα από τα... ράλι!

Σόλα από τα... ράλι!

Η Michelin σχεδιάζει παπούτσια με ειδικά κρατήματα

Υπάρχουν ατελείωτες λίστες με προϊόντα που φέρουν το λογότυπο εταιρειών που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο, τα οποία όμως ουδεμία σχέση έχουν με τις δραστηριότητες των εταιρειών που τα «υπογράφουν».
 
Αλήθεια όμως, ποιος χρειάζεται όλα αυτά τα προϊόντα;
Ποιος χρειάζεται πχ ένα ηχείο που να θυμίζει εξάρτημα Porsche, ή ένα smartphone που σε καμία περίπτωση δεν έχει κάτι επιπλέον από πλευράς τεχνολογίας σε σύγκριση με αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά κοστίζει 2.450 δολάρια επειδή έχει επάνω το λογότυπο της Lamborghini;
 
 
Εντάξει δεν είναι όλα τα προϊόντα έτσι. Για παράδειγμα τα νέα παπούτσια Etnies Michelin Marana δεν κοστίζουν τόσο πολύ και το λογότυπο της Michelin έχει λόγο ύπαρξης αφού όπως λέει η Marana η σόλα έχει μελετηθεί από τη Michelin και είναι και ανθεκτική αλλά και εγγυάται εξαιρετικό...κράτημα. 
 
Για το Marana, η Michelin επέλεξε το PC00 αγωνιστικό ελαστικό της για να το χρησιμοποιήσει στη σόλα, την ώρα που οι δοκιμές αντοχής και έγιναν στα πρότυπα των δοκιμών που γίνονται για τα ελαστικά της εταιρείας. 
Εντάξει, όχι ακριβώς στα πρότυπα. Όμως επιστρατεύτηκαν 30 skaters που δεν κατάφεραν να τα λιώσουν έστω και αν τα ταλαιπώρησαν χωρίς οίκτο για ένα ολόκληρο μήνα! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube