Παίξ΄το Bruce Wayne με το Pininfarina B95 Gotham των €4,9 εκατ.

Παίξ΄το Bruce Wayne με το Pininfarina B95 Gotham των €4,9 εκατ.

Το one-off Pininfarina B95 Gotham αποτελεί ένα από τα τέσσερα υπεραυτοκίνητα που εμπνεύστηκαν από τον Bruce Wayne, τον καθημερινό χαρακτήρα του Batman.

H Pininfarina Automobili ετοιμάζει τέσσερα μοναδικά ηλεκτρικά υπεραυτοκίνητα, με κεντρικό ήρωα τον Batman. Το πρώτο ονομάζεται B95 Gotham, ενώ θα ακολουθήσει το B95 Dark Knight και τα κλειστά Battista Gotham και Battista Dark Knight.

Το B95 Gotham, όπως και τα υπόλοιπα τρία Pininfarina, δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP) και τη Relevance International, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του φανταστικού υπερήρωα. Έκαστο μοντέλο θα υπάρξει σε ένα και μόνο αντίτυπο, με την τιμή να ορίζεται στα €3.400.000 για τις κουπέ Battista και στα €4.900.000 για τις μπαρκέτες. 

Αν o Bruce Wayne ψάχνει ένα καθημερινό μοντέλο για να τον κρατά σε φόρμα, ας ρίξει μια ματιά στο B95 Gotham

B95 Gotham

Το μοναδικό δημιούργημα φωτογραφήθηκε δίπλα στο εμβληματικό Tumbler Batmobile, μέσα στο στούντιο που εμφανίζεται στην τριλογία του Dark Knight (2005-2012).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Audi RS7 της Mansory θα ταίριαζε στον Batman [video]

Η παρουσία της πανίσχυρης μπαρκέτας στο υπόγειο γκαράζ συμπληρώνει έναν ιδανικό στόλο με το τέλειο καθημερινό όχημα δίπλα στο πραγματικό Batmobile. Που θα κρατά σε εγρήγορση τον Bruce Wayne όταν βρίσκεται εκτός υπηρεσίας και δεν οδηγεί τη γκρι Lamborghini Aventador του, όπως έκανε στην τριλογία του Dark Knight.

B95 Gotham

Η Pininfarina έχει προσθέσει λογότυπους της Wayne Enterprises στο αμάξωμα, στον αριθμό πλαισίου και στις πόρτες, μαζί με ειδικά γραφικά στην οθόνη του infotainment κι έναν εικονικό βοηθό με τη φωνή του Alfred Pennyworth — τον μπάτλερ του Bruce Wayne. Τέλος, η φράση «όλοι οι άντρες έχουν όρια… αγνοώ τα δικά μου» είναι χαραγμένη στο μαρσπιέ της πόρτας του οδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα μαύρο Challenger SRT Hellcat για τον... χωρισμένο Batman [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube