SEAT: Αυτή είναι η ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση του Tarraco

SEAT: Αυτή είναι η ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση του Tarraco

Το SEAT Tarraco φορά τον βενζινοκινητήρα 2.0 TSI με 245 PS σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

Η SEAT παρουσίασε την κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση του Tarraco η οποία με 245 PS από τον 2.0 TSI "ισοφαρίζει" σε ισχύ το εξηλεκτρισμένο Tarraco e-Hybrid προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2.0 TSI αποδίδει 245 PS μεταξύ 5.250-6.500 και 370 Nm μεταξύ 1.600-4.300 rpm. Συνεργάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων και το ενεργό σύστημα τετρακίνησης 4Drive.

Με όλη αυτή τη δύναμη να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, το Tarraco επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 6,2" και έχει τελική ταχύτητα 228 km/h, επιδόσεις που το καθιστούν την ταχύτερη έκδοση που βγαίνει από το εργοστάσιο. Σύμφωνα με τον κύκλο μετρήσεων WLTP, η μέση κατανάλωση διαμορφώνεται στα 8,4 - 9,2 lt/100km και οι εκπομπές CO2 στα 191-208 g/km.

Η νέα έκδοση του ισπανικού SUV συνδυάζεται με τα πλούσια επίπεδα εξοπλισμού FR και Xcellence, με πενταθέσια ή εφταθέσια διάταξη στην καμπίνα. Η παραγωγή του μοντέλου που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στη Βαρκελώνη (Ισπανία), ξεκινά αυτή την εβδομάδα στο Wolfsburg (Γερμανία) ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι τιμές του.

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube