Πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Tesla Cybertruck

Πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Tesla Cybertruck

Φωτογραφίες που διέρρευσαν από την ετήσια συνάντηση της Tesla με τους μετόχους της, αποκαλύπτουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του πολυσυζητημένου Cybertruck.

Tesla Cybertruck

Πριν από περίπου ένα μήνα, διοργανώθηκε στο Gigafactory στο Τέξας η ετήσια συνάντηση της Tesla με τους μετόχους της, όπου οι καλεσμένοι είχαν μεταξύ άλλων και την ευκαιρία να εξερευνήσουν από κοντά το πολυαναμενόμενο Tesla Cybertruck.

Aπό την συγκεκριμένη εκδήλωση προέρχονται και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το Cybertruck Owners Club και μας δίνουν για πρώτη φορά, από την εικόνα που θα έχει το εσωτερικό του ηλεκτρικού pick-up όταν τελικά μπει στην παραγωγή.

Στο κέντρο του μίνιμαλ ταμπλό, όπως μας έχει συνηθίσει η Tesla, βρίσκεται η μεγάλη οθόνη του infotainment. Όπως και τα Model 3 και Model Y μπροστά από τον οδηγό δεν υπάρχει πίνακας οργάνων.

Tesla Cybertruck

Τα καθίσματα είναι ηλεκτρικά, το τιμόνι είναι πολυγωνικό και στην κεντρική κονσόλα φαίνεται να υπάρχει ο απαραίτητος αποθηκευτικός χώρος.

Θυμίζουμε ότι ο Elon Musk έχει θέσει ως στόχο για το Cybertruck τις 250.000 πωλήσεις ετησίως μίνιμουμ, με τον ίδιο να πιστεύει ακράδαντα ότι θα φθάσουν τις 500.000 μονάδες. 

Tesla Cybertruck

Η παραγωγή του Tesla Cybertruck πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται πριν τα τέλη του έτους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube